SECUNDÀRIA CELEBRA EL DIA DEL FUNDADOR

Amb motiu de la celebració del dia del Fundador, Sebastià Gili, el passat divendres 9 de febrer els alumnes d'ESO van gaudir d'un dia diferent i divertit, participant en diverses activitats que van desenvolupar-se durant les darreres hores del dia.

Per començar, la direcció ens va convidar a tots a una xocolata calenta i coca de quarto, molt adequat per les baixes temperatures que vam tenir durant tot el matí.

Pels més golosos, es va organitzar un taller de postres de fruita i aperitius salats que va ser tot un èxit. També van poder fer-se uns clauers amb llana d'allò més original.

Els alumnes de 4t d'ESO feia setmanes que organitzaven un joc ESCAPE ROOM al segon pis de l'edifici de Secundària que va tenir moltíssima participació i acceptació per part de la resta d'alumnes. En equips de 5, van anar superant les proves de cadascuna de les aules que els més grans de l'escola havien preparat amb tanta il·lusió.

Finalment, com a cloenda, i després d'unes paraules de la directora, es van entregar els premis al millor còmic , del Concurs de Còmics Sebastià Gili que celebrem habitualment.

Les guanyadores van ser tres alumnes de 4t d'ESO: Judit Riera, Neus Lomas i Noelia de Celis. Havien realitzat un còmic molt elaborat, amb una metàfora sobre l'acceptació social de la diversitat. Enhorabona!!!

També es van repartir els premis dels pastissos que guanyaren el concurs celebrat per la festa de Tot Sants.

L'any vinent intentarem tornar a celebrar aquest dia tan especial per l'escola amb la mateixa il·lusió i participació de tothom. 

Gràcies a tots!!!








Comentarios

Entradas populares de este blog

UN NUEVO CURSO